Fotbollsresor till Barcelona, London, Berlin - kontakta oss

Fotbollsresor till Barcelona, London, Berlin - kontakta oss
Säljare: Sports International
Gäller till: 2017-04-30

Beskrivning

Välkommen till Sports International, nordens enda bolag som är officiell biljettagent till storklubbarna FC Barcelona, Arsenal, West Ham, Hertha Berlin och Paris SG. En bokning med oss innebär trygghet och proffsighet in i minsta detalj. Och det kanske bästa av allt. Inget strul med matchbiljetterna. Hos oss behöver ni aldrig vara nervösa att leveransen till hotellet inte fungerar.

I god tid innan avresan hemifrån skickar vi hem matchbiljetterna till er – till och med märkta med Sports Internationals namn. Vid bokningen kan du även få reda på exakt vart du kommer att sitta. Säkert. Proffsigt. Kunnigt. Tack vare vårt nära samarbete med dessa klubbar och vårt breda kontaktnät ute i Europa kan vi självklart erbjuda paket till alla ligor. Vi samarbetar endast med seriösa aktörer och en bokning med oss betyder trygghet in i minsta detalj.

Köpvillkor

Den här produkten eller tjänsten annonseras på ÖIS MarketPlace. Övriga köpvillkor tillhandahålls av säljaren. ÖIS Fotboll tar inget ansvar för ev fel som uppstår i samband med köp.